Logo

Kalkunstroganoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 pers.
 
ca. 750 g kalkunbryst
Lidt hvedemel
1 løg
½ kg champignon
50 g smør
1 spsk rosenpaprika
1 ½ spsk koncentreret tomatpure
ca. 1 dl bouillon
1 lille bøger cremefraiche 38%
salt og peber
 
Skær kalkunkødet i ca. 2 cm tykke strimler og vend dem i hvedemel
Pil og hak løget groft
Rens champignonerne og halver de store
Damp champignonerne i en tør gryde i et par minutter uden låg.
Ryst gryden så alle bliver dampet, tag gryden fra varmen
Smelt smørret i en gryde og svits løget let
Brun derefter kalkunkødet sammen med løget, kKødet må kun lige tage farve.
Tilsæt paprika, tomatpure og bouillon og lad det simre under låg i 7-10 min.
Drys champignoner i og giv retten yderligere 5 min. eller til kødet er mørt
Rør cremefraiche i og smag tilmed salt og peber.
Server med ris eller kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her