Logo

Kallun med tomat, persille og borlottibønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kallun (Kallun er indmad, nærmere betegnet mave og fedttarme. spiserør)
Hakket løg
Skivet hvidløg
Ekstra jomfruolivenolie
Gulerod i tern
Bladselleri i tern
Et nip chiliflager
Hvidvin
Borlottibønner
Frisk timian
Pressede tomater
Passata
1/2 l hønsefond
Salt og Peber
Parmesan
1 håndfuld frisk hakket persille
 
Kog borlottibønnerne i en time.
Skær kallun i 8 cm lange og 1 cm tykke stykker.
Svits løg og hvidløg i olien.
Tilsæt gulerod, bladselleri og chiliflager og rør godt rundt.

Kom hvidvinen i og lad det koge ind.
Nu kommes kallunen og bønnerne i sammen med resten af ingredienserne.
Lad det simre i  1/2 times tid.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BradepandepizzaDet lyder måske noget utraditionelt at lave en pizza i en brandepande - men ikke desto...
• Marinerede sauté skiver med jordnøddesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chop suey med bønnespirerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Arme riddere med bær i coulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os