Logo

Kallun med tomat, persille og borlottibønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kallun (Kallun er indmad, nærmere betegnet mave og fedttarme. spiserør)
Hakket løg
Skivet hvidløg
Ekstra jomfruolivenolie
Gulerod i tern
Bladselleri i tern
Et nip chiliflager
Hvidvin
Borlottibønner
Frisk timian
Pressede tomater
Passata
½ l hønsefond
Salt og Peber
Parmesan
1 håndfuld frisk hakket persille
 
Kog borlottibønnerne i en time.
Skær kallun i 8 cm lange og 1 cm tykke stykker.
Svits løg og hvidløg i olien.
Tilsæt gulerod, bladselleri og chiliflager og rør godt rundt.

Kom hvidvinen i og lad det koge ind.
Nu kommes kallunen og bønnerne i sammen med resten af ingredienserne.
Lad det simre i  ½ times tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her