Logo

Kalvecarpaccio med pesto og parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g kalvemørbrad 
100 g parmasan ost 
100 g ruculasalatblade 
100 g friséesalatblade 
1/2 citron 
4 spsk pesto 
2 spsk olivenolie 
200 g brød
 
Kalvemørbraden skæres i tynde skiver på pålægsmaskine eller i hånden. Arranger mørbradskiverne smukt på en tallerken.
Rør det halve af olivenolien og citronsaften i den grønne pesto og smør det i et tyndt lag på mørbraden.
Vend salaten i en dressing af resten af olivenolien, citronsaften, salt og peber og anret den midt på tallerkenen.
Høvl tynde parmesanskiver over salaten.
Serveres med brød til.
 
Tips: Frys kalvemørbraden en dag før brug, så er den lettere at skære i
tynde skiver. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjerteragout 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti med frisk tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkun med pastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med vinskumsauce legeret med æggeblommermadABC.dk har over 40.000 gode madopskrifter, heraf over 10.000 med billeder, fx denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os