Logo

Kalvefrikadeller med maskeret blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hakket kalvekød
1 æg
1/2 løg, reven
1 dl sødmælk
2 spsk havregryn
salt
peber
300 g kartofler
1 lille blomkål
2 dl blomkålsvand
1 dl piskefløde
20 g smør
2 spsk hvedemel
reven muskatnød
salt
peber

Farsen røres sammen med salt, peber, løg, havregryn og mælk. Trækker herefter 10-15 min i køleskabet. Kartoflerne koges i letsaltet vand. Blomkålen koges til det er mør, ca. 12-14 min. Tages op og holdes varm. Smør og hvedemel bages sammen og tilsættes under omrøring 2 dl blomkålsvand. Saucen koges blank og tilsættes fløde. Koges igennem og smages til med salt og peber. Ved servering hældes saucen over blomkålen. Frikadellerne steges gyldne på begge sider. Anret frikadeller med kartofler og maskeret blomkål.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• God mad på et lille budgetMed et basislager af løg, hvidløg, sennep, tomatpuré, olie, bouillonterninger og...
• Risnudler med blæksprutteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn ørredfilet i OrangecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• DaimisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os