Logo

Kalvelever med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver kalvelever
Cayennepeber
30 g hvedemel
75 g smør
1 banan
2 skiver ananas
2 halve ferskner
3 spsk kirsebær uden sten
½ bdt persille
1 ½ dl lys rom

Træk skindet af leveren og fjern alle sener. Drys skiver ne med cayennepeber. Vend dem i hvedemel. Steg leveren i 30 g smør i 4 minutter på hver side. Tag skiver ne op og smelt resten af smørret på panden.

Skær frugten i mindre stykker. Vend den forsigtigt på panden et par minutter.

Anret lever og frugt på et fad. Pynt med persille. Lun rommen, hæld den over og flamber den ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her