Logo

Kalvelever med løg, æbler og salvie - en delikatesse og bedst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvelever med løg, æbler og salvie - en delikatesse og bedst

 

Kalvelever er en delikatesse. Steg den, så den er rosa indeni, så smager den bedst.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 18 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

400 g kalvelever

1-2 løg

2-3 æbler

25 g smør

50 g hvedemel

frisk salvie

salt og peber

Tilbehør: rugbrød, kartofler eller kartoffelmos

*

 

Pil løgene og skær dem i tynde skiver.

Steg dem bløde på en pande med smør ca. 10 min.

Tag dem af panden.

Vask eller skræl æblerne, udbor kernehusene og skær dem i skiver.

Steg dem gyldne på panden med lidt smør.

Tag dem af panden.

Træk hinden af leveren og skær den i tykke skiver.

Vend dem i mel blandet med salt og peber.

Steg dem gyldenbrune på en pande med smør og salvieblade 2-3 min. på hver side.

Anret på et fad.

Varm løg og æbler på panden og anret ved kødet.

Server med det valgte tilbehør.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?