Logo

Kalvetimbale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvetimbale

2 spsk hvedemel

2 dl fløde

2 æg

300 g hakket kalvekød

¼ tsk salvie

1 bdt klippet persille

salt og peber

1 ds champignonsuppe

5 spsk piskefløde

1 tsk kartoffelmel

Tilbehør: kogte kartofler, smørrystede ærter

*

Bland hvedemelet med fløden og tilsæt de sammenpiskede æggeblommer.

Rør det lidt efter lidt i kødet og tilsæt salvie, persille, salt og peber.

Rør godt og vend de meget stivpiskede æggehvider i farsen.

Fyld det i en rummelig, velsmurt form - farsen hæver en del - og læg låg over.

Bag timbalen i vandbad i en 200°C varm ovn i ca. 1 time.

Server imens champignonsuppen et hurtigt opkog med fløde og kartoffelmel og smag til med lidt peber.

Vend timbalen ud på et fad og hæld lidt af saucen over.

Server retten med resten af saucen, kogte kartofler og smørrystede ærter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her