Logo

Kanin i champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin á 1,2-1,5 kg
smør/olie
2-3 gulerødder
200 g baconterninge1-2 store løg
5 spsk tomatpuré
1-2 tsk tørret basilikum
1-2 tsk mild paprika
ca. 200 g champignon

De udskårne kaninstykker krydres med salt og peber, og brunes pænt i rigeligt fedtstof ved god varme.
Tag kaninstykkerne op, og svits baconterninger, finthakket løg og skiveskårne gulerødder.
Kødet vendes heri sammen med krydderierne, bouillon, tomatpuré, og hvidvin.
Det hele gives et opkog.
Smag til med krydderier og jævn saucen.
De rensede og skivede champignon ristes i gyldent smør, og tilsættes retten 10 min. før gryderetten er færdig.
Serveres med løse ris, kartoffelmos eller pillekartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her