Logo

Kanin i urtesauce med nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500-600 g skært kaninkød
smør/olie til stegning
1/4 selleri
1 pastinak
1 gulerod
1 porre
1 tsk karry
salt
2 1/2 dl bouillon
1 pilsner
150 g nudler
1 bundt. persille

Kaninkødet skæres ud i tynde skiver og brunes i smør/olie på begge sider.
Porren snittes fint, guleroden, selleri og pastinak skæres i små terninger.
Grønsagerne svitses et par minutter sammen med kødet.
Bouillon og krydderier hældes over retten.
Efter 3-4 minutter tilsættes pilsneren.
Det hele bringes i kog, og nudlerne drysses i.
Retten koger videre under låg ved svag varme i 25-30 minutter, eller til kødet er mørt. Smag til med karry og salt.
Den finthakkede persille drysses over.
Serveres med grov flûtes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingelever på cocktailspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Anjas salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammefilét fyldt med spinat og selleriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffefromageFromager er kendt som kolde luftige desserter. Vi har disse og mange andre skønne fromage...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os