Logo

Kaningryde med paprika og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1,5 kg kanin
olie/smør til stegning (kan bruge hvidløgsolie)
150 g bacon i tern/strimler
1 stort løg
1-2 fed hvidløg (kan undlades)
1-2 spsk mild paprika
½ tsk karry
3-4 dl grønsags bouillon
3-5 dl piskefløde
1 dåse hakkede flåede tomater med chili

Partér kaninen i passende stykker, brun bacon let i en dyb pande eller stegegryde tilsæt olie/smør og brun kaninstykkerne.
Tag kødet op (ikke bacon) og svits de finthakkede løg og knust hvidløg, til det er let gylden, tilsæt paprika og karry, brun lidt.
Tilsæt så bouillon, fløde og flåede tomater.
Saucen koges igennem, jævnes og smages til med salt og peber.
Kødet lægges tilbage og småsimrer under låg i ca. 1 time.
Serveres med løse ris, evt. spaghetti eller nudler og italiensk brød eller flûtes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?