Logo

Kaninkrebinetter med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g hakket kaninkød
200 g flæskefars
4-5 spsk rasp
1 1/2 tsk salt
1 æg
hvedemel
1 tsk timian
smør/margarine til stegning

Kødet æltes med rasp tilsat krydderierne.
Kødet formes til krebinetter der vendes i krydret hvedemel.
Krebinetterne brunes i varmt fedtstof på begge sider, og færdigsteges ved svag varme 5-6 min. på hver side.
Serveres med råstegte kartofler drysset med hakket persille.
Eller med årstidens grønsager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græskargryde med tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget unghane med skysauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Helstegt strudsefilétEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figner, ovnbagteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!