Logo

Kaninkrebinetter med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hakket kaninkød
200 g flæskefars
4-5 spsk rasp
1 ½ tsk salt
1 æg
hvedemel
1 tsk timian
smør/margarine til stegning

Kødet æltes med rasp tilsat krydderierne.
Kødet formes til krebinetter der vendes i krydret hvedemel.
Krebinetterne brunes i varmt fedtstof på begge sider, og færdigsteges ved svag varme 5-6 min. på hver side.
Serveres med råstegte kartofler drysset med hakket persille.
Eller med årstidens grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.717 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her