Logo

Karpe kotelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Med en skarp kniv, skæres hovedet af karpen og resten af karpen skæres
ud i skiver på ca. 4 cm tykkelse.
Disse koteletter saltes på hver side og trækker 1 til 2 timer.
På panden hældes gåsefedt og når det er brændende varmt, lægges
koteletterne på.
Efter ca. 1 1/2 til 2 minutter vendes de.
Efter 1 1/2 til 2 minutter på den anden side, tages de af og lægges som
tagsten i et ildfst fad.
Dette sættes i en 120ºC forvarmet ovn.
På samme pande ristes fine terninger af rå selleri-pastinak-agurk.
Så snart grønsagerne giver væde, hældes de over fisken i ovnen.
Kog panden af med lidt vin - rød eller hvid, alt efter temperament.
Hæld denne rødvinssky over fisken og server straks - overdrysset med
friskskårne krydderurter.
Serveres med fx. pureé af kartofler og kålrabi.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret struds i svampesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronmarinerede kyllingelårEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksefilet, stegt i ovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• LimeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os