Logo

Kartoffel-radise salat med krydret pølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffel-radise salat med krydret pølse

 

Grillet pølse med kartoffel-radise salat og blandede salater. Lækker menu til varme grillaftener. Her får du opskriften. Servering til 4 personer. 20 min.

 

# Ingredienser:

4 grillpølser

1 spsk olie

1 kg kartofler

1 bundt radise

1 bundt purløg

2 spsk olie

2 spsk citronsaft

½ tsk sukker

salt og peber

1 pose blandede salater

1 god dressing 

*

Sådan gør du:

1. Grill eller steg pølserne.

Ved stegning, i olie, skal det være ved middel-svag varme, til de er gyldne og gennemstegte.

2. Skrub og kog kartoflerne i letsaltet vand.

3.  Gør radiserne i stand og del dem, på langs, i kvarte.

4. Skær purløg fint og bland det med olie, citron, sukker – og smag til med salt og peber. 

5. Skyl og slyng salaterne tørre.

6. Skær kartoflerne i kvarte og bland de lune kartofler med radiser.

7. Anret pølserne med radise-kartoffelsalat og salaterne med en god dressing.

Dryp med purløgs-citron-olien.


Tips: Radiserne, nordens chili, matcher en krydret pølse godt og giver kartoffelsalaten et skarpt pift.

 

Energifor./ pers 460 kcal. Protein 2 g. Kulhydrater 11 g. Fedt 5 g. Fedtenergi 47 %

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?