Logo

Kartoffelgnocchi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg melet kartofler, skrubbede
220 g hvedemel
1 tsk salt
1 knivspids muskatnød

Kartoflerne lægges i en stor gryde saltet vand. De simre til de føles møre ved et stik med en skarp kniv. Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle let af, inden de pilles.

Kartoflerne pureres direkte ned påen meldrysset bordplade. Sigt hvedemel, salt og muskatnød ned over den varme kartoffelmos og ælt det hele godt sammen med hænderne. Mosen skal dog ikke æltes alt for meget; den kan godt blive sej. Gør bordpladen ren, og drys igen lidt hvedemel ud over den. Tag en lille klump dej af gangen og rul den til en aflang pølse, ca 2 cm.

En stor gryde saltet vand bringes i kog. Gnocchierne løftes forsigtigt ned i gryden med en hulske. Læg endelig ikke for mange gnocchi i gryden af gangen; de kan have en tendens til at klistre sammen. Når en gnocchi stiger op til overfladen, er den færdig. Den tages op og lægges på et oliepenslet serveringsfad.

Serveres med en krydret tomatsauce og rigeligt reven ost.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagt laks med ærterServer ærter til laksen på to måder: En lækker blød ærtecreme og dampede, sprøde...
• Lammekølle provencale i tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret unghanebryst i kørvelbouillonHer er opskriften på en simpel men lækker ret med braiseret unghanebryst. Retten servers i...
• Ananas surpriseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os