Logo

Keftedes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g fårefars
1 løg
2 fedhvidløg
1/2 dl rasp
2 spsk hakket persille
1/2 tsk reven citronskal
1 dl vand
2 æg
1 tsk salt
1/2 tsk citronpeber
30 g margarine

Løg og hvidløg hakkes.
Kødet røres med løgene, rasp, persille, citronskal, vand, æg, salt og peber.
Farsen hviler køligt ca. 1 time.
Formes til ca. 30 små aflange boller der steges på panden i margarinen.
Panden rystes nogle gange under stegningen, så bollerne bevare faconen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ristet hornfisk med blåmuslingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gullaschsaute En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Savoykål med kalkunfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os