Logo

Kikærter med hytteost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker vegetarisk kikærteret med hytteost, squash, mangold og æblejuice. Server retten med flûtes og friske bønnespirer til. Retten kan både bruges som frokostret eller let aftensmåltid.

 

250 g kikærter
2 løg
500 g squash eller græskar
200 g mangold (kaldes også bladbede eller sølvbede) eller spinat/kål
30 g smør
1 tsk koriander
1 tsk merian, tørret
1 dl æblejuice
100 g hytteost eller 50 g parmesan

Udblød ærterne natten over. Kog dem møre i ca. 60 min.
Svits hakket løg, squash og mangold i smør.
Tilsæt halvdelen af kikærterne og 2 dl af kogevandet.
Findel resten af kikærterne i en kødhakkemaskine eller blender og tilsæt det retten sammen med krydderierne.
Tilsæt æblejuicen og lad retten simre til den er blandet godt sammen.
Tag gryden af varmen og rør hytteosten i.

Som tilbehør til retten serveres flûtes og friske bønnespirer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her