Logo

Kikærtesalat med forårsløg og semidried tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kikærter stammer formentlig oprindeligt fra Asien. De er rige på proteiner, mineraler og kostfibre. Her bruges de i en salat med sølvbede og gedeost. Brug retten som tilbehør eller lad den stå for sig selv.

 

150 g kikærter
50 g semi-dried tomater
3 stilk bok choy eller sølvbede (bladbede)
5 forårsløg
100 g gedeost
saften af 1 citron
3 spsk olivenolie
salt og hvid peber

Udblød kikærterne i mindst 6-8 timer.
Kom nyt vand ved og kog dem i ca. 45 minutter uden salt.
Lad dem afkøle.
Snit den hvide bok choy-stok fint og hak de grønne blade.
Snit forårsløgene i tynde skiver.
Bland kikærter, bok choy, forårsløg, afdryppede semi-dried tomater med citronsaft og olivenolie.
Smag til med salt og hvid peber.
Lad gerne salaten trække.
Anret salaten på et fad og fordel gedeosten over.
Bræk eventuelt osten i mindre stykker.

Tips: I stedet for semi-dried tomater kan anvendes soltørrede tomater.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?