Logo

Kinesisk kylling i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 plader ægnudler hvide eller grønne
300 g kylling eller kalkunbryst
125 g champignon i skiver
25 g mandler
100 g mini majskolber
1 lille pore eller 2 forårsløg
2 spsk olie
2 dl hønsebouillon
1 spsk majsstivelse

Marinade:
3 spsk ketkap manis
1 fed hvidløg presset
1 cm. reven frisk ingefær
1 knsp. sambal oelek

Skær kødet i strimler.
Bland ingredienser til marinaden, vend kødet i den og stil det i køleskabet mindst 30 minutter.

Skold og smut mandlerne.
Rens porren og snit den fint.
Rens champignoner og skær dem i skiver .

Varm 1 spsk olie i en wok eller stegegryde og steg kødet for kraftig varme.
Tag det op og hold det varmt.

Svits nu porer og mandler i resten af olien.
Tilsæt champignoner og til sidst mini majs.
Rør majsstivelse ud i bouillon og hæld det i.
Kom kødet i og varm retten god t igennem, smag evt. til med lidt mere katjap manis og sambal oelek.

Server straks med nudler kogt efter anvisning på pakken.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede lammesteaks med tomatcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risttafel IndonesiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksemørbrad med pasta og olivensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandelfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os