Logo

Kinesiske frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g hakket svinekød 10 %
1 rød peberfrugt
2 tsk ingefær
1/2 frisk rød chili
2 fed hvidløg
1 tsk soyasauce
1 tsk vineddike
1 tsk rørsukker
salt og peber
1/2 spsk olie
4 træspid

Hak peberfrugt meget fint
Rør kødet sammen med peberfrugt, chili, ingefær knust hvidløg.
Tilsæt vineddike, soyasauce, sukker salt og peber.
Farsen formes til 8 aflange frikadeller.
Olien varmes på pande og læg frikadellerne på og brun dem 1 min på hver side.
Skru ned til mellemvarme og steg yderligere 3 min på hver side.

Sæt dem 2og 2 på spid ved servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling med skinke og ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - Mad, som nedsætter risikoen for hjerte-karsygdomme ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lakselasagne med rejer og spinatSuper food - sundt lækkert og dejligt slankende ... ikk'
• Jordbærparfait - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os