Logo

Kogt hornfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogt hornfisk

1 kg hornfisk

1 fiskebouillonterning

1 bdt persille

1 løg

4 hele, knuste peberkorn

1 laurbærblad

1 håndfuld spinatblade

Tilbehør: kogte kartofler, drysset med ­klippet persille, smeltet smør med reven peberrod

*

Bed fiskehandleren udbene fisken, men få benene med.

Kom be­nene i et par liter vand sammen med bouillonterning, persille, løg, knuste peberkorn og laurbærblad.

Lad det koge i 15 minutter.

Si suppen og lad den blive kold.

Skær den rensede fisk i 12-15 cm lange stykker og kom dem i den kolde suppe.

Bring det i kog, sluk, kom spinatblade i og lad spinat og fisken stå i gryden 10-12 minutter.

Server fisken på blancherede spinatblade med persilledryssede kartofler og smeltet smør, tilsat reven peberrod. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her