Logo

Kogt hornfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kogt hornfisk

1 kg hornfisk

1 fiskebouillonterning

1 bdt persille

1 løg

4 hele, knuste peberkorn

1 laurbærblad

1 håndfuld spinatblade

Tilbehør: kogte kartofler, drysset med ­klippet persille, smeltet smør med reven peberrod

*

Bed fiskehandleren udbene fisken, men få benene med.

Kom be­nene i et par liter vand sammen med bouillonterning, persille, løg, knuste peberkorn og laurbærblad.

Lad det koge i 15 minutter.

Si suppen og lad den blive kold.

Skær den rensede fisk i 12-15 cm lange stykker og kom dem i den kolde suppe.

Bring det i kog, sluk, kom spinatblade i og lad spinat og fisken stå i gryden 10-12 minutter.

Server fisken på blancherede spinatblade med persilledryssede kartofler og smeltet smør, tilsat reven peberrod. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt flæsk med løg-persillesauceDanmarks officielle nationalret - her med løg i saucen
• Kammuslinger med spidskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinekød med soja i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Syltet pære med hvidvinssorbet og chokoladeganacheDesserten er en nyfortolkning af Belle Helene (pære, is og chokolade)
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os