Logo

Kogt røget lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
røget lammekølle beregn 150-200 g pr. person

Kog køllen i usaltet vand tilsat visk og evt. urter i 30 min.

Sluk og lad kødet trække ca. 20 min. Inden det skæres for

Kan spises både varmt og koldt med årstidens grønsager eller salat, evt. kartoffelsalat
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?