Logo

Kogt røget lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
røget lammekølle beregn 150-200 g pr. person

Kog køllen i usaltet vand tilsat visk og evt. urter i 30 min.

Sluk og lad kødet trække ca. 20 min. Inden det skæres for

Kan spises både varmt og koldt med årstidens grønsager eller salat, evt. kartoffelsalat
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt oksemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pølse-kålgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillstegt kyllingebryst og bønnerMariner kødet om morgenen, så er denne ret hurtigt sat på bordet
• Cool crumble med æbler og pærerÆbler, pære og en crumbledej er den letteste måde at lave en fantastisk kage for hele...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os