Logo

Kogt torsk med sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Skær torsken op, tag indvoldene ud.
Skrab torsken godt og skyld den vældig godt.
Lad den ligge en times tid i iskoldt vand.
Tag den op og læg den på et fad.
Drys salt på og lad den stå 4-5 timer på et køligt sted.

Skyl torsken grundigt.
Læg den i gryden eller fiskekedlen i koldt vand med ca. 1 håndfuld salt.
Når vandet koger er torsken færdig.
Hvis de har den omtalte fiksekedel skal torskehovedet ikke skæres af.

Hvis der er rogn, lever eller mælk, serveres dette til, men husk at koge
leveren i en gryde for sig selv og husk at rognen skal koge længere end
torsken.

Saucen laver de af ⅓ fiskesuppe ⅓ kartoffelvand og ⅓ mælk.
Det er alm. opbagt sauce.
Desuden serveres hakket persille, hakket hårdkogte æg (2-3 stk), reven
peberrod, smeltet smør og lidt ekstra fiskesennep og så hvide kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her