Logo

Koteletter på pastabund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koteletter på pastabund

 

Pasta og kotelet - den perfekte kombination linder et dække af delikat sauce. En kombination som er svær at slå. Alt i et. Succés

• Balsamvineddike giver en stærk, sød smag uden at tilføre kalorier.

Forberedelse 10 min. Tilberedning 25 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Koteletter på pastabund

4 svinekoteletter cl 200 g

1 løg

2 fed hvidløg

1 kvist rosmarin

2 spsk olie

salt og peber

2 dåser (à 400 g) hele tomater

1 spsk balsam vineddike

250 g båndpasta

 

* Fremgangsmåde:

1 Pil løget og hak det fint. Pil hvidløget.

Nip bladene af rosmarinkvisten og hak dem.

 

2 Opvarm olien på en pande og brun koteletterne 4 min. på hver side.

Tag dem op, drys med salt og peber, dæk med folie og stil dem varmt.

 

3 Brun løgene i det fedtstof der ligger tilbage på panden og pres hvidløget i.

Hæld tomater med væde over og mos dem med en gaffel.

Krydr med salt, peber, rosmarin og balsamvineddike og lad det simre i 15 min. ved svag varme.

Læg koteletterne i efter 10 min. og lad dem trække i saucen.

 

4 Kog imens båndpastaen i en stor gryde efter pakkens anvisninger.

Lad pastaen dryppe godt af.

 

5 Tag koteletterne op af saucen.

Bland pastaen i saucen.

Fordel pasta og sauce på fire tallerkener og læg koteletterne ovenpå.

Krydr efter behag med friskkværnet peber.

 

Tips & råd

 

Koteletter på pastabund

Gratin: brun koteletterne og læg dem i et fad. Hæld saucen ovenpå og drys med ost.

Gratiner i ovnen ved 2000 i ca. 20 min.

 

Koteletter på pastabund

Vælg tomatprodukt efter egen smag. Der findes mange varianter at vælge imellem, hele tomater, knuste tomater og passerede tomater er et par af dem.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 434 = kJ 1823

Kulhydrat 41 g Protein 45 g Fedt 10 g (20%) Fibre 2 g

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her