Logo

Krebinetter med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Krebinetter med urter

300 g hakket svinekød
1 spsk frisk persille
1 spsk frisk purløg
1 spsk frisk dild
peber og 1 tsk køkkensalt
2 spsk margarine

A. Kødet formes til små krebinetter (to pr. person).

Krydderurterne hakkes og krebinetterne vendes heri.

- Krydderurterne kan også blandes i kødet.

Drys salt og peber på.

 

B. Steg krebinetterne i 3-4 min på hver side til de er gennemstegte og let gyldne.

C. Server med kartofler og grøn salat

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sol over HjertingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italienske hakkebøfferEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt laks med melon og lime Nyd de friske og frugtige meloner i sommermaden. De er pragtfulde både i salater og...
• Sneæg med vaniljecremeHerligt luftige "æg", som sammen med friske bær og vaniljecreme bliver en fuldkommen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os