Logo

Krydret pølse med kartoffel-radise salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret pølse med kartoffel-radise salat

 

Grillede pølse med kartoffel-radise salat og blandede salater. Lækker menu til varme grillaftener. Klik her og se opskriften. Til 4 personer på 20 min.

 

# Ingredienser

4 grillpølser

1 spsk smør, usaltet

1 kg kartofler

salt

1 bundt radiser

1 bundt purløg

2 spsk olie

2 spsk citronsaft

½ tsk sukker peber

1 bakke blandede salater

 

* Tilberedning

Grill eller steg pølserne.

Ved stegning, i smør, skal det være ved middel-svag varme, til de er gyldne og gennemstegte.

Skrub og kog kartoflerne i letsaltet vand.

 

Gør radiserne i stand og del dem, på langs, i kvarte.

Skær purløg fint og bland det med olierne, citron, sukker - og smag til med salt og peber.

 

Skyl og slyng salaterne tørre.

Skær kartoflerne i kvarte og bland de lune kartofler med radiser.

 

Anret pølserne med radise-kartoffelsalat og salaterne.

Dryp med purløgs-citron-olien.

 

Tips: 

Radiserne, nordens chili, matcher en krydret pølse godt og giver kartoffelsalaten et skarpt pift.

Energi/pers 460 kcal, : Protein 2 g. Kulhydrater 11 g. Fedt 5 g. Fedtenergi 47 %. 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?