Logo

Kulmule med grønsagssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kulmule med grønsagssauce

12 små kartofler

1 løg

1 laurbærblad

750 g kulmulefilet

5 spsk olivenolie

4 fed hvidløg

1 dåse hakkede tomater (400 g)

salt og peber

1 spsk paprika, edelsüss

2 spsk frisk dild, hakket

 

Skræl kartoflerne, og skær dem over.

Pil løget, og skær det i ringe.

Bring 2 l vand i kog på paellapanden.

Kom kartofler, løg og laur­bærblad i, og lad det hele simre i ca. 20 min, til kartoflerne er møre.

Tag kartoflerne fra panden.

Kom fiskefileterne på panden, og lad dem trække i væden i 7 min ved lav temperatur.

Når fisken falder fra hin­anden, er den mør.

Varm olien op på en anden pande.

Pil hvidløgene, halver dem, og steg dem i den hede olie.

Tag dem fra panden. Kom tomaterne på panden sammen med lidt salt, og lad dem koge ind, til de tykner. Krydr med paprika.

Hæld fiskevandet fra bortset fra 2,5 dl.

Fjern løgringe og laurbær.

Kom kartoflerne ned til fisken og fordel tomatmassen herover.

Lad det hele simre i endnu 5 min og sørg for, at fisk og kartofler er godt dækket af sauce.

Server drysset med dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her