Logo

Kylling i abrikos, courgette og couscous

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
540 g kyllingefileter
4 tsk olie
4 stk løg
2 tsk spidskommen
4 fed hvidløg
2 stk courgetter
4 stk gulerødder
6 spsk abrikosmarmelade
1 liter vand
2 dl couscous
2 tsk salt og peber fra kværn
8 tsk Maizena/majsmel
 
Brun kylling og spidskommen i olien, til sidst sammen med løg i kvarter.
Når løgene er næsten klare tilsættes presset hvidløg som lige vendes
rundt.
Skær gulerødder og courgetten i tynde skiver og tilsæt dem sammen
med vandet og abrikosmarmelade (mangochutney kan sagtens bruges
også) ved.
Lad retten simre ved svag til middel varme i ca. 45 min.
Det sidste kvarter hældes couscoussen ved og simrer med.
Si saucen fra og jævn den med Maizena udrørt i koldt vand og kog den
igennem et par minutter.
Bland det hele sammen igen og smag til med salt og peber fra kværn.
Gem lidt til frokost.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oste- og skinkemad varmHar du knapt med tid, men vil alligevel have ordentlig aftensmad med dejlig smag? Så er...
• Pebermørbrad af dådyrEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem pæredessert i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os