Logo

Kylling i krydret kokossauce / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Ajam kelapa)

# Ingredienser

1 kg kyllingestykker
1½ spsk fintrevet frisk ingefær
2 mellemstore hakkede løg
2 fed hvidløg
1 spsk sambal oelek
1½ tsk gurkemeje
salt
4 spsk jordnøddeolie
5 dl tyk kokosnøddemælk
1 tsk sukker
1 hakket forårsløg til pynt

* Tilberedning

Skyl kyllingestykkerne og tør dem i køkkenrulle. 
Gnid dem med en blanding af gurkemeje og salt. 
Purer ingefær, løg, hvidløg, sambal oelek og 2 spsk vand i en foodprocessor. 
Varm olien i en wok og steg løgblandingen i 2 min ved middel varme. 
Tilsæt kyllingestykkerne og steg i 10 min. indtil kyllingestykkerne er gyldne. 
Tilsæt kokosnøddemælken og sukker, lidt salt, rør godt. 
Tildæk og lad simre i 20 min.

Server i en varm skål pyntet med hakkede forårsløg. Ris som tilbehør.


Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?