Logo

Kylling i pakker med røde grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling i pakker med røde grønsager

 

Kødet bliver saftigt, og grønsagerne får masser af smag, når det hele bages i små pakker i ovnen. Appelsinsaften giver det hele et frisk twist.

Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. (4 personer)

 

#

250 g cocktailtomater

3 rødløg

2 røde snackpeberfrugter

2 håndfulde basilikum

4 stykker bagepapir (a ca. 40 cm)

4 kyllingefileter (ca. 500 g i alt)

8 spsk friskpresset appelsinsaft

 

Hvidløgsdressing:

3 dl syrnet fløde 9 %

1 fed hvidløg

salt og peber

 

Tilbehør:

1 kg kogte nye kartofler

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Halver tomaterne og skær løgene i tynde både.

Skær peberfrugterne i tynde skiver.

Bland alle grønsagerne med grofthakket basilikum.

 

Læg de fire stykker bagepapir på køkkenbordet ved siden af hinanden.

Læg en bunke grønsager midt på hvert stykke papir.

Læg en kyllingefilet oven på hver portion og tryk dem lidt ned mellem grønsagerne.

Krydr med salt og peber og hæld 2 spsk appelsinsaft på hver portion.

Luk pakkerne hurtigt, så saften ikke løber ud.

 

Pakkerne lukkes ligesom en smørrebrødspakke:

Rul den sammen foroven og fold siderne sammen opad, så appelsinsaften ikke løber ud.

Sæt pakkerne på en bageplade i ovnen ca. 15 min.

 

Åben en pakke og tjek om kødet er gennemvarmt.

 

Rør syrnet fløde sammen med presset hvidløg, og smag til med salt og peber.

Server en pakke til hver person, med kogte kartofler og dressing til.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her