Logo

Kylling med chili og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tilpas store stykker kylling fx lår eller bryst
1 stort løg finthakket
3–4 finthakkede fed hvidløg
2 finthakkede røde chilier m. kerner (evt. 3–4 tørrede "piri piri" chili)
1 dåse flået tomater
en halv flaske rødvin
salt og peber
sukker
olivenolie
1 lille bundt persille
skallen af en halv økologisk citron
 
Brun kyllingestykkerne af i olivenolie i en sauterpande eller en
tykbundet gryde. Tag dem op.
Svits løg, hvidløg og chili i kyllingefedtet.
Tilsæt kyllingestykkerne, drys med salt og peber og hæld rødvin over.
Lad det koge ind til omkring halvdelen.
Tilsæt de flåede tomater, lidt salt og sukker.
Lad det simre under låg i ca. en halv times tid.
I mellemtiden skylles og hakkes persillen.
Den halve citron rives fint, og persille og citronskal blandes sammen.
Server retten med spaghetti vendt i lidt af saucen, og drys det hele med
citron-persille blandingen og eventuelt lidt fintrevet parmesanost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her