Logo

Kylling med frisk tagliatelle pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling med frisk tagliatelle pasta

 

Få her en dejlig pastaret med hjemmelavet pasta og kylling. Opskriften stammer fra køkkenchefen på Fredensborg Slot - en rigtig god hofret

Tilberedningstid: 1 time, 30 min. Antal portioner: 4 pers.

 

# Ingredienser

Tagliatelle:

500 g hvedemel

2,2 dl æggeblommer

2 æg

3 tsk olivenolie

2 spsk mælk

 

Kylling og fyld:

1 kylling

2 gulerødder se Tips)

2 skalotteløg

2 fed hvidløg

1 stang citrongræs

1 smule citronskal

1 flaske hvidvin

2-3 dl hønsefond

2-3 spsk honning

 

* Tilberedning

Tagliatelle:

Ælt alt sammen til en fast dej, pak den ind i husholdningsfilm og læg dejen i køleskabet mindst 1 time.

Dejen rulles ud på en pastamaskine til den tykkelse man kan lide.

Koges i saltet vand i ca 3 min afhængig af tykkelsen. 

 

Kylling og fyld:

Kyllingen parteres i mindre stykker og brunes i en gryde.

Krydres med salt og peber og resten af ingredienserne kommes ved.

Alt simrer ca 45 min til kyllingen er mør.

 

Kylling med frisk tagliatelle pasta 

 

Pastaen koges 2-3 minutter og serveres sammen med kyllingen.

 

Tips: I stedet for gulerødder kan du tilsætte majs eller champignon. Stegt bacon er også godt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.026 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her