Logo

Kylling med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor kylling
2 tsk groft salt
2 hele hvidløg
10 sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 stor kvist timian

Rens kyllingen for evt. blodrester, og tør den.
Gnid den med salt, og fyld den med hele fed hvidløg, laurbær, timian
og peberkorn.
Læg kyllingen med brystet nedad i et ovnfast fad med låg, og bag den i
ovnen i ca. 1 time og 5 min. ved 200°.
Lad kyllingen hvile ca. 10 min., inden den parteres.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling med karry og kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - Skaldyrs håndbogenHvordan åbner man en krabbe? Hvad er hummerrogn og hvad kan den bruges til? Hvor længe...
• Laks, citrusgravad med spidskål og ristede mandlerDet er både nemt og lækkert at lave sin egen gravad laks. Og fordelene er til at få øje på...
• Jordbærkompot med orangeblomstEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os