Logo

Kylling med hvidvin, hurtig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Verdens hurtigste måde at få en søndagskylling på bordet. Og så er den oven i købet kolossalt lækker

Verdens hurtigste måde at få en søndagskylling på bordet. Og så er den oven i købet kolossalt lækker

 

2 løg

250 g champignon

2 kyllingeover- og underlår (a 300 g)

2 kyllingebryster med ben (a 250 g)  

50 g baconterninger

olie til at stege i

salt og peber

2 dl hvidvin

2 dl hønsebouillon

4 spsk persille

 

Løg skæres i smalle både.

Champignon gøres i stand og halveres.

Kyllingelår deles i leddet og kyllingebryster deles på tværs.

Baconterninger steges sprøde i en stegegryde i 2 spsk olie og tages derefter op.

Kødet brunes i stegefedtet på alle sider og krydres med salt og peber.

Løg og champignon steges kort med.

Halvdelen af 2 dl hvidvin og 2 dl hønsebouillon hældes ved.

Baconstykkerne blandes i.

Det hele steges tildækket i den forvarmede ovn på 2. rille fra neden i 35 minutter ved 200°C (varmluft 180°C).

Efter 20 minutter hældes resten af vinen og bouillonen ved, og retten steges videre uden låg.

Smag eventuelt til med salt, peber og muskat og strø persille over ved serveringen.

--

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?