Logo

Kylling med jordnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kyllingelår
1 spsk olie
1 løg
1 chili
1 fed hvidløg
75 g jordnødder
4 dl hønsebouillon
salt og peber
citronsaft
 
Brun kyllingelårene i olie i en gryde og tilsæt hakket løg, chili, hvidløg og jordnødder.
Lad det svitse et par min., før bouillonen tilsættes.
Retten simrer under låg i ca. 15 min., til kyllingelårene er gennemvarme. Smag til med salt og peber og citronsaft. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Perlehønesalat med kirsebær og blåbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Får i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Regnbueørred-roulader med safransauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta på limeblade med limesirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os