Logo

Kylling med peberfrugtsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kylling med peberfrugtsalsa

 

Ret an til tex-mex-fest ved hjælp af kylling, ovnvarme tortillachips og en herlig salsa.

• Kylling indeholder meget niacin • Kun 185 kalorier pr. portion.

Forberedelse 15 min. Tilberedning 15 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Kylling med peberfrugtsalsa:

4 kyllingebryster a 125 g

1 spsk olie

2 tsk spidskommen

SALSA:

4 modne tomater, udkernede og hakkede

1 rød peberfrugt, hakket

1 gul peberfrugt, hakket

1 rødløg, hakket

2 fed hvidløg, hakkede

3 spsk rødvinseddike

1 spsk konserveret grøn chilifrugt, hakket

 

* Fremgangsmåde:

1 Tænd for ovnens grill og beklæd risten med aluminiumsfolie.

 

2 Bland tomater, rød peberfrugt, gul peberfrugt, løg, hvidløg, vineddike og grøn chili i en skål.

Bland godt og stil til side.

 

3 Pensl kyllingen med olie og drys med spidskommen.

Placer kyllingen på risten og grill 10 cm fra varmen i ca. 12 min. til kyllingen er gennemstegt. Vend en gang.

 

4 Anret kyllingen på et fad og hæld salsaen over.

Server straks.

 

Tips & råd

 

Kylling med peberfrugtsalsa

Vælg grønsager efter egen smag, hvis du vil lave en salsa på ukogte grønsager. Varier mængden af fx tomat, peber- frugt og løg. Lad grønsagsblandingen trække i stuetemperatur så smagen kommer til sin ret.

 

Grønne tomater har en syrlig smag, som er et spændende tilskud til salsa. Grønne tomater er kun på markedet i sommer- og efterårssæsonen og de anvendes oftest til at stege eller til at sylte.

 

VARIATION

Anvend kalkunschnitzler i stedet for kylling og følg opskriften frem til trin 3.

Grill i 10 min. eller til kødet ikke længere er rosa. Server med salsaen til.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 185 = kJ 777

Kulhydrat 5 g Protein 30 g Fedt 5 g (24%) Fibre 1 g

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PebergrydeEn gryderet med oksekød, grøn og rød peber liver op på middagsbordet. Pebergryden kan evt...
• Spansk risretHurtig spansk gæsteret med fyld af dejlige grønsager og andet lækkert. Tilberedningstid:...
• Pølser med ostefyld og baconsvøbDisse skønne pølser kan laves både i ovnen eller på grillen, så dem skal du vel prøve?
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Kyllingespid - Chicken Tikka masalaHer får du en supernem opskrift på kyllingespid med den dejligste tikka masala...
• Chokoladekage med rabarbermousseRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!