Logo

Kylling med rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 fersk kylling
1 stor gulerod
1 pastinak
2 kartofler
1 lille rødbede
4 fed hvidløg
¼ selleri
evt et par jordskokker
 
Rodfrugterne skrælles og skæres lillefingertykke stænger. Hvidløgene skæres i halve og blandes med rodfrugterne og det hele lægges i bunden af en bradepande.
Drysses med salt og peber.
Kyllingen deles i 4 stykker, gnides ind i salt og peber og lægges ovenpå rodfrugterne.
Sættes ind i en forvarmet ovn ved 190°C.
Efter 50 min, skrues ovnen op på 210°C og retten videresteger i ca 10 min.
Servér med flûtes og evt salat 
 
Tips: Der kan bruges andre rodfrugter, feks persillerod og kålrabi.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt hvidkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CajunkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbradbøffer med timian, serveret med stegt kålsalatNår du skal servere en god og sund middag, vil et stykke lækker mørbrad eller saftige...
• Kødruller på spid – cevapcici + Tarteletter med søde bærDenne pikante sydøsteuropæiske specialitet vil mange også kende under navnet cevapcici...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!