Logo

Kylling med tomat og champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kylling
Smør og olie
Salt peber
Hvedemel
2 løg
1 fed hvidløg
1 ds tomatpuré
1 dl hvidvin
1 dl bouillon
1 bdt persille
Timian
1 laurbærblad
1 bakke champignon
Ris
 
Kyllingen renses, parteres, vendes i hvedemel tilsat salt og peber, og brunes i en blanding af smør og olie.
Løg og hvidløg svitses sammen med kyllingen.
Tilsæt hvidvin, bouillon, tomatpure, hakket persille, timian og laurbærblad og lad retten simre 1 time.
Champignonerne brunes på en pande og tilsættes efter tre kvarter.
Serveres med løse ris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 964 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?