Logo

Kyllinge- og nudelpande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllinge- og nudelpande

 

Nudler, som for kineserne er et symbol for langt liv, er et must i denne enkle, men meget velsmagende wokkede kyllinge- og grønsagsret. Familiemiddag.

• 125 g kyllingebryst svarer til 50% af dagsbehovet for protein, for en voksen person.

Forberedelse 20 min. Tilberedning 15 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Kyllinge- og nudelpande:

500 g kyllingebryst, 1 cm strimler

2 tsk jordnøddeolie

1 løg i tynde skiver

2 gulerødder, strimlede

1 fed hvidløg, presset

1 tsk fint hakket frisk ingefær

2½ dl hønsebouillon

500 g Hokkien nudler

1 tsk tørrede chiliflager

2½ dl bok choy eller julesalat

1 dl friske korianderblade

1 limefrugt saften af

 

* Fremgangsmåde:

1 Opvarm olien ved god varme i en wok.

Tilsæt løgene og steg under omrøring i ca. 2 min.

Tilsæt kødet og steg det ca. 3 min.

 

2 Tilsæt gulerødder, hvidløg og ingefær og steg det hele yderligere 2 min. under omrøring.

 

3 Tilsæt bouillon og nudler og bring i kog under stadig omrøring.

Sænk varmen til middel varme.

Dæk til og lad det simre til alt er gennemvarmt, ca. 5 min.

Tilsæt chili og bok choy og lad det simre under omrøring ca. 1 min.

 

4 Drys med koriander og dryp med limesaft.

Server straks.

 

Tips & råd

 

Kyllinge- og nudelpande

Friske Hokkien nudler holder sig i køleskabet op til 1 uge.

Frys dem ned i en frysepose hvis de skal opbevares i længere tid.

 

Kyllinge- og nudelpande

For at få den maximale mængde limesaft, kan du lægge frugten i mikroovnen og opvarme den i 30 sek på middel effekt. Pres så saften ud.

 

VARIATION

Erstat kyllingen med tyndt strimlet tofu, som marineres i 2 spsk soya i 10 min.

Fortsæt efter opskriften.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 461 = kJ 1936

Kulhydrat 68 g Protein 36 g Fedt 5 g (10%) Fibre 6 g

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her