![Kyllingebryst, ovnstegt og sprødt Store bryster - fra sunde kyllinger, der skal være sprøde og ... ja, du ved nok....](/images/articles/s2/2015/4/23/kyllingebryst-ovnstegt-og-sprødt.jpg)
1 dl rasp
2 spsk reven parmesan
2 tsk citroner
1 tsk paprika
½ tsk salt
3 spsk citronsaft
1 spsk vand
4 kyllingebryster
(oliven)olie
ovnfast fad
A. Forvarm ovnen til 190°C.
Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en lav skål.
I en anden, tilsvarende skål blandes citronsaft og vand.
B. Smør et ovnfast fad med olie.
Dyp kyllingebrysterne i skålen med citronvand og herefter i krydderiblandingen (sørg for at hele brystet er dækket af blandingen) og læg dem i fadet.
Dryp 1 spsk olie over brysterne (kyllinge-).
C. Steg brysterne i ovnen i mindst 25 min. eller til de er færdigstegt.
Servér straks med groft brød og grøn salat
--