Logo

Kyllingehjerter med majroer og pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g frosne, optøede kyllingehjerter
350 g majroer
25 g smør
100 g løg i stykker
25 g blåskimmelost 50+ (30%)
1 dl vand
200 g uskrællede, faste og modne pærer i både
½ tsk groft salt
friskkværnet peber

Pynt:
Frisk, hakket bredblade t persille.

Tilbehør:
Kartoffelsne

Halver kyllingehjerterne. Rens, skyl og tør dem godt.
Skrab majroerne og skær dem i kvarte skiver.
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande.
Steg hjerterne ved kraftig varme og under omrøring ca. 8 min. eller til de er let gyldne og møre.
Tag hjerterne op og hold dem varme.
Kom majroer og løg i sauterpanden og steg dem under omrøring i ca. 3 min.
Skær osten i små stykker og kom dem i panden sammen med vandet.
Tilsæt pærebåde, salt og peber.
Kog ved svag varme og under låg ca. 2 min., til osten er smeltet.
Vend kyllingehjerterne i og varm retten igennem. Smag til.

Ved serveringen:
Kom kyllingehjerter med majroer og pærer i en stor, varm skål. Server persille, kartoffelsne og tyttebærsyltetøj i hver sin skål.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her