Logo

Kylllngefrikassé med nye grønsager og kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylllngefrikassé med nye grønsager og kartofler


Vi har brugt de fine og magre kyllingeinderfileter til en lækker frikasse med nye grønsager.

4 personer. Arbejdstid: 25 min. Kogetid: 25 min.

 

Frikasse:

500 g kyllingeinderfilet

½ liter hønsebouillon

400 g nye gulerødder

250 g grønne asparges

1 dl fløde 9%

4 spsk majsstivelse

1-2 spsk citronsaft

evt. 1 tsk dijonsennep

1 bundt persille

1 bundt purløg

frisk estragon

salt og peber

 

Tilbehør:

600 g nye kartofler

friske krydderurter

*

 

Læg kyllingekødet i en gryde med bouillon, og giv det et stille opkog.

Skru ned, og lad det simre under låg i 12 min.

Læg kødet på en tallerken, og hold det varmt.

Si bouillonen over i en ren gryde .

 

Rens gulerødderne, og skær store gulerødder i mindre stykker.

Rens de grønne asparges.

Kog grønsagerne akkurat møre i bouillonen; gulerødder i 4-5 min. og asparges i 2-3 min.

Læg grønsagerne på en tallerken.

 

Rør fløde og majsstivelse sammen, og pisk det i den kogende bouillon.

Kog saucen igennem, under omrøring, og smag til med citronsaft, evt. sennep, salt og peber.

 

Rens og hak krydderurterne, og rør dem i saucen.

Varm kødet i saucen i et par min. og tilsæt grønsagerne i 1 min.

Server på varme tallerkner, drys med friske krydderurter, og giv friskkogte kartofler til.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her