Logo

Løgfrikassé med skinkeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hakket skinkesmåkød
1 æg
1 spsk hvedemel
1 rødløg, skåret i både
2 forårsløg, skåret i aflange skiver
1 alm. løg, skåret i både
8 skalotteløg
1 hønsebouillon-terning
50 g hvedemel
50 g margarine
400 g kartofler, nye

Fars, æg, salt, peber og hvedemel røres sammen.
Stilles koldt i ca. 10 min.
Kartoflerne sættes over at koge.
De klargjorte løg gives et kort opkog sammen med bouillonterningen og tages op.
Hvedemel og margarine bages op og spædes med løgvandet til jævn konsistens.
Farsen formes til boller og koges ved svag varme i letsaltet vand til de er møre og kommer til overfladen.
Løgene kommes i den opbagte sauce og de koges letmøre.
Smag til med salt og peber og vend de kogte boller i.
Server med nykogte, pillede kartofler.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tærte med rejer og radiserBrug både radiser og de gode radiseblade til denne tærte. Server den friskbagt og varm...
• Kylling på dåseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Aborre med multebær og ribsAborre med multebær og ribs er en dejlig sommerret, der hurtig og let at lave.
• Æblekage - DessertBag en dejlig saftig æblekage - opskriften er pærenem!
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os