Logo

Laks med courgetter og broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g Laks/ørredfilet
2 Løg
2 Gulrødder
1 Courgette
300 g Broccoli
1 spsk Olie
2 dl Fiskebouillon
1 spsk Citronsaft
2 spsk Hakket dild

Skær fisken i store terninger.
Skær grønsager i skiver og broccoli i små buketter.
Svits grønsager i olie 4-5 min. Tag dem op.
Svits fisk 4-5 min. Kom bouillon og citronsaft ved.
Bland grønsager i. Drys med dild.
Pynt med citronbåde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Letsprængt Lammeryg m/ mandelspinat.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinetunger i sherryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydderurtelaks på pasta 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvide chokoladehjerter med kirsebærfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os