Logo

Laks med puddersukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 laks på ca. 1 1/2 kg
1/2 dl vindruekerneolie
salt, hvid peber
ca. 1 dl lys farin
 
Lad fiskehandleren filetere laksen i to sider, skindet skal ikke fjernes,
fjern til gengæld omhyggeligt småbenene med en lille tang eller pincet,
inden fileterne lægges med kødsiden opad i et oliesmurt ovnfast fad, pensl med olie, drys med salt og peber og slut af med at komme et jævnt lag lys farin på fisken, inden fadet sættes i en 200ºC varm ovn i ca. 20 min.

 
Tips: Laks med mørk farin er en nem, utraditionel og endog særdeles
delikat ret, som man let får smag for, selv om det kan lyde som en
blasfemisk blanding.
Som tilbehør er foliestegte dildkartofler og en skål grøn salat med cremefraiche dressing meget lækker:
skrællede kartofler pakkes i smørsmurt folie med endnu en klat smør,
lidt frisk dild og salt.
Kartoflerne skal bages en time og kan sagtens være i ovnen sammen med
fisken.
En tør, kold hvidvin hører sig til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flamsk vildsvinestuvningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Perlehøne med druer, appelsin, pæremostarda og granatæblekernerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gartneriets sommersuppe + Fin jordbærkvarkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os