Logo

Laks med rødbedecreme, baconbagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g fersk frisk norsk laks
4-5 skiver røget bacon
½ friskkogt rødbede
1 dl økologisk fløde
2 dl tør hvidvin
50 g kogte vilde ris
50 g champignoner i ¼
citronsaft
lidt smør
salt og peber
 
Ovnen varmes op til 200ºC.
Laksen befries for skind og evt ben.
Baconen vikles om laksen og den sættes i ovnen i ca 10-15 minutter.
Hvidvinen koges ind til det ½ er tilbage.
Rødbeden moses og røres ud i hvidvinen, der tilsættes fløde.
Lad det koge sammen i ca 2-5 minutter og smag så til.
Champignonerne ristes på tør, knaldvarm pande i ca 5 minutter, og
dryppes med lidt citronsaft, hvorefter en klat smør tilsættes panden.
Vend de kogte ris rundt i champignonerne og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her