Logo

Laks med rødbedecreme, baconbagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g fersk frisk norsk laks
4-5 skiver røget bacon
½ friskkogt rødbede
1 dl økologisk fløde
2 dl tør hvidvin
50 g kogte vilde ris
50 g champignoner i ¼
citronsaft
lidt smør
salt og peber
 
Ovnen varmes op til 200ºC.
Laksen befries for skind og evt ben.
Baconen vikles om laksen og den sættes i ovnen i ca 10-15 minutter.
Hvidvinen koges ind til det ½ er tilbage.
Rødbeden moses og røres ud i hvidvinen, der tilsættes fløde.
Lad det koge sammen i ca 2-5 minutter og smag så til.
Champignonerne ristes på tør, knaldvarm pande i ca 5 minutter, og
dryppes med lidt citronsaft, hvorefter en klat smør tilsættes panden.
Vend de kogte ris rundt i champignonerne og smag til med salt og peber.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her