Logo

Laks, Mexicansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 laksesteaks
1 spsk olivenolie
1 spsk friskhakket dild
1 spsk citronsaft
1/2 tsk reven citronskal
1/2 tsk salt
peber

Salat:
1 agurk
3 forårsløg
1 middelstærk grøn eller rød chili
1 lime, saften haraf
1/2 tsk salt

Laksesteaksene lægges på en smurt bradepande. Olie, dild, citronsaft, citronskal, salt og peber piskes sammen og smøres på fisken. Grilles under ovngrillen ca. 5 min. til fisken netop er mør.

Salat:
Agurken og løgene skæres i små ca. 1/2 x 1/2 cm terninger. Agurk og løg blandes. Chilien renses, hakkes fint og blandes i. Limesaft og salt vendes i. Serveres til fisken
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelmos med selleri og porrer 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ThaikyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling à la Mexico med tacosauceEn let og hurtig ret, kylling kan ofte købes billigt på tilbud
• Indbagt is med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os