Logo

Laks, Mexicansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 laksesteaks
1 spsk olivenolie
1 spsk friskhakket dild
1 spsk citronsaft
½ tsk reven citronskal
½ tsk salt
peber

Salat:
1 agurk
3 forårsløg
1 middelstærk grøn eller rød chili
1 lime, saften haraf
½ tsk salt

Laksesteaksene lægges på en smurt bradepande. Olie, dild, citronsaft, citronskal, salt og peber piskes sammen og smøres på fisken. Grilles under ovngrillen ca. 5 min. til fisken netop er mør.

Salat:
Agurken og løgene skæres i små ca. ½ x ½ cm terninger. Agurk og løg blandes. Chilien renses, hakkes fint og blandes i. Limesaft og salt vendes i. Serveres til fisken
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?