4 skiver fersk laks (ca. 2 cm tykke) 
2 porrer 
1-2 squash 
1 lille aubergine 
3 løg 
3 spsk  olie 
2 dl  hvidvin 
smør 
citronsaft 
salt 
peber 
citronpeber 
friske krydderurter, såsom estragon, rosmarin og løvstikke 
Porrer, aubergine, løg og squash snittes i strimler eller firkanter og svitses i olien. Krydres med salt, peber og citronpeber. Grøntsagerne lægges i et ovnfast fad. De rensede lakseskiver lægges ovenpå det grønne. Krydderurterne fordeles over fisken sammen med smørklatter. Hvidvin og citronsaft hældes over. 
Det ovnfaste fad anbringes midt i ovnen ved 225 º i ca. 15 min. alt efter fiskens tykkelse. Laksen er mør, når kødet begynder at løsne sig fra benet. 
Serveres med flûtes.