Logo

Laks på spinatbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g frisk spinat
5 g smør
salt
peber
revet muskatnød
500 g laks uden skind og ben
1 finthakket løg

Spinaten renses og snittes groft. Læg spinaten i et smurt, ovnfast fad med ret høje sider. Drys med salt, peber og lidt revet muskatnød. Læg laksen ovenpå spinaten og drys med hakket løg. Fadet sættes i en 200 º varm ovn i ca. 30 min. Fadet skal ikke dækkes til. Det er ikke nødvendigt med ekstra væde, men hvis man har lyst, kan der tilsættes en smule fløde eller hvidvin. Retten kan serveres som hovedret med kartofler, brød og evt. tomatsalat, eller den kan serveres som forret. Her kan man springe kartoflerne over og beregne mindre laks pr. portion.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her