Logo

Laksecarpaccio med kapers og grønne oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg laksefilet med skind
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
100 g grønne oliven
2-3 spsk kapers
1-2 finthakkede skalotteløg
½ dl olivenolie
1 citron i tynde både
salt
peber

Fjern benene fra laksefileten, evt. ved hjælp af en lille fladtang. Skær fileten ren for benrester, dæk den til med film, og læg den i fryseren i 1 ½ - 2 timer. Pak peberfrugterne ind i alufolie, læg dem i et ovnfast fad, og bag dem i en forvarmet ovn 220 º i 1 time. Tag dem ud, og lad dem afkøle indpakket i alufolieen.

Hak oliven, kapers og skalotteløg helt fint. Tag laksen fra fryseren, og skær den i papirstynde skiver på tværs af fileten fra hoved mod hale. Anret stykkerne bredt ud i et lag på tallerkner eller et stort fad.
Når peberfrugterne er helt afkølede fjernes alufolieen, og peberfrugterne renses fri for stilk, skind og kerner.
Skær frugtkødet i småbitte strimler, og fordel det med oliven, kapers og løg over laksen. Dryp med en god olivenolie, og læg citronbåde ved.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 974 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?