Logo

Laksefarseret skærising med purløgssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g skærisingfilet
200 g laks
2 dl fiskefond (evt. 2 dl vand og 1/3 bouillonterning)
2 dl hvidvin
1 dl fløde
1 bundt purløg
salt
peber
500 g spinat frisk
1 skalotteløg
2 tomater

Laksefarseret skærising:
Krydr skærisingfileterne med salt og peber. Skær laksen i tynde skiver og læg et lag ovenpå fileterne og rul den sammen. Læg rullerne i et fad og tilsæt fond og hvidvin. Overdæk med folie og damp dem i en varm ovn ved 180 º C i 10-12 min.

Purløgssauce:
Hæld væden fra fisken op i en gryde og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og lad det kog op igen. Jævn evt. med Maizena. Smag til med salt og peber, og tilsæt til sidst masser af hakket purløg.

Spinat/tomat sauté:
Kernerne fra tomaterne fjernes og kødet skæres i strimler. Løget hakkes meget fint. Smelt smørret i en gryde, tilsæt løg, tomat og spinat og sauter det hele i ca. 1 min. indtil spinaten falder sammen. Krydr med salt og peber.

Server retten med ovnstegte kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammekølle med ratatouilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brisler med fløde-stuvede kantarellerBrisler er møre og meget delikate - særligt kalvebrissel. Prøv retten næste gang du har...
• Medaljon asian styleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold, flamberet Cointreau­-mandelbisquit med ribsmousselineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os